Containerleje til affald

3

Lad os sammen ordne affaldet

Affald er en kedelig ting, som de fleste forbinder med arbejde og et værre svineri. Det ligger ofte i vejen og hober sig op. Står du og kigger fortvivlet på en stor bunke affald, eller har du planer om en større oprydning, renovering eller lignende? Så skulle du måske overveje at skrive til os, i stedet for at fylde bilen op adskillige gange. Vi er nemlig eksperter inden for containerleje til affald. I stedet for at køre frem og tilbage til genbrugspladsen kan du nøjes med at smide dit affald i en container lige uden for din dør. Det er meget simpelt! Du lejer en container her på siden, som vi bringer ud til din bopæl, forening eller virksomhed. Så snart du har fyldt den op, kommer vi og henter den igen. Du betaler først når arbejdet er gjort, og vi sorterer naturligvis dit affald for dig. På den måde kan du både have god samvittighed og have mere tid, til de ting der betyder noget for dig.

Hvilken type affald?

Hos Skraldebilen.dk tager vi os af de fleste typer af affald. Det vil sige alt lige fra overskudsjord til de gamle havemøbler. Der er stort set ikke det, vi ikke tager os af. Tøv derfor ikke med at sende os en forespørgsel.

Er du erhvervsdrivende, kan vi også hjælpe dig med at komme af med dit affald – uanset om der er tale om en enkelt afhentning eller en fast aftale. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig gennem hele processen fra start til slut.

Kontakt

Lyder det interessant? Så skriv til os ved at klikke på kontakt. Sammen finder vi en god og billig løsning, der passer til netop dit behov. Udfyld formularen – så sender vi dig et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.


Container-LejeVed Klosteret 32100 København Ø – Telefon: +45 7199 1067 – E-mail: info@afhentningafaffald.dk
Områder

Copyright afhentningafaffald.dk 2016